Hjem / Nyheder / Industri nyheder / Valg af glasbassin

Industri nyheder

Valg af glasbassin

Ved hjælp af en glas kumme kan tilføje et strejf af elegance og sofistikering til ethvert badeværelse. Den har et smukt udseende og er nem at rengøre. De kommer i en række forskellige stilarter og former. De er lavet af hærdet glas, hvilket gør dem holdbare og modstandsdygtige over for små ulykker. De kommer også i en lang række farver. Nogle af de mest populære stilarter inkluderer grøn, hvid, klar, frostet og blå.
Nogle af de vigtigste faktorer at overveje, når du vælger en glasvask inkluderer holdbarhed, styrke og nem rengøring. Glas er ikke-porøst, hvilket betyder, at det ikke absorberer pletter eller lugte. Den er desuden glat og nem at rengøre. Den kan modstå høje temperaturer uden at gå i stykker. Der er dog et par ting, der kan beskadige en glasvask.
Termisk chok er en type skade, der kan opstå, når en glasvask efterlades uden opsyn i en længere periode. Termisk chok opstår, når der er en pludselig ændring i temperaturen, såsom ved at hælde varmt vand i vasken. Dette kan forårsage et brud i glasbassinet. Det er vigtigt at installere en glasvask korrekt for at forhindre dette i at ske. Den bedste måde at installere en glasvask på er at hyre en professionel blikkenslager til at udføre arbejdet for dig.
I modsætning til porcelæn er en glasvask modstandsdygtig over for termisk stød og kan modstå små ulykker. Det er dog vigtigt at bruge en glasvask, der er lavet af sikkerhedsglas. Undgå desuden at bruge slibende rengøringsmidler på glasset. Hvis du bruger disse slibemidler, kan de give ar på glasset.
Når du vælger en glasvask, skal du sikre dig, at den er lavet af hærdet glas. Hærdet glas er et stærkere materiale end almindeligt glas og kan modstå høje temperaturer. Hærdet glas er også glat og let at rengøre. Du kan også vælge at købe en vask, der er frostet eller dækkende. Det er vigtigt at vælge en glasvask, der er mindst 10 millimeter tyk. Dette vil sikre, at vasken ikke går i stykker, når en tung genstand tabes oven på den.
Ud over hærdet glas fås glasbassiner i mange farver og stilarter. Du kan finde vaske, der er frostede eller uigennemsigtige, såvel som dem, der er naturlige grønlige nuancer. Du kan også finde glasbassiner med organiske mønstre, som f.eks. Disse vaske tilbyder det bedste niveau af praktisk og æstetisk appel. Du kan også finde glasbassiner, der er halvt forsænket eller hævet over bordpladen.
Der findes også glasvaske, der er lavet til at ligne en traditionel porcelænsvask. Disse vaske kan tones til forskellige farver. De kommer også med en begrænset livstidsgaranti. Det er vigtigt at huske kun at bruge håndstramning, når du installerer din glasvask. Undgå også at installere din vask under et ovenlysvindue.
Glasbeholdervaske er nemme at installere. De fleste af dem kommer med monteringsringe. Disse ringe sikrer, at vasken er sikkert monteret på væggen.
Omkostningseffektiv håndvask i glas med stativ i rustfrit stål JH-222
Omkostningseffektiv håndvask i glas med stativ i rustfrit stål JH-222

1. Lækagefri garanti og ingen silikone på udstillingsdesign
2. Letglidende hurtigudløsende dørløbere for nem rengøring
3. Forkromet håndbruser
4. Opbevaringshylde med holder
5. 5mm eller 4mm sikkerhedsglas
6. Dedikeret teknisk support
7. Fuldstændige installationsvejledninger
8. 5 års garanti ved registrering

Kontakt os

*Vi respekterer din fortrolighed, og alle oplysninger er beskyttet.